sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Lapsiluku & "Täydellinen perhe "

Ajattelin kirjoittaa hieman erilaisen postauksen tällä kertaa.. inspiraatiota sain yllätys yllätys selatessani Facebookin ihmeelistä maailmaa..

Yhdessä ryhmässä törmäsin postaukseen jossa eräs naikkonen kirjoitta siitä kuinka heillä on vain poikia ja lapsiluku täynnä ja joku läheinen sitten vitsailee kaiken aikaa siitä että eikö yks tyttö vielä siihen ja pitäähän tyttö olla vaikka vallan hyvin tietää tilanteen..

Niin tuli siinä sitten itsellä myös mieleen että mikä siinä tosiaan on kun monen mielestä "perhe on täydellinen " kun on tyttö & poika.... eikö tärkeintä olekaan että kaikki hyvin.. rakastettu ja terve on sukupuolesta huolimatta ..

Ja toinen asia mikä tuli mieleen mitä itsekkin kokenut kun kaikki kaiken aikaa ksyelee että koskas lisää lapsia?
Eiköhän sekin ole jokaisen oma asia kuinka monta ja koska.. ja entä sitten vaikka jäisikin vaan yhteen .. ? Itse ainakin koen että tällä hetkellä jaksamisen puolesta minulle riittää yksi.. nautin siitä kun saan olla töissä/ aikuisten ihmisten parissa eikä kukaan ole tällä hetkellä 24/7 riippuvainen minusta.. olin sentääs vajaat 2vuotta kotona lapsen kanssa ennen paluuta töihi ...

Toki jos luoja suoa niin ehkä jossain vaiheessa tulevaisuutta sitten olisi yksi lapsi ainakin vielä tervetullut mutta ei vielä hetkeen koska ihan tarpeeks tuossa temperamenttisessä 3v.

Jokainen tekee omat valintansa ja se ei tee kestään huono vanhempaa.. jotkut tykkäävät olla kotiäitejä/isiä ja jotkut taas tykkäävät jossain vaiheessa palata töihin..

Elämä on valintoja täynnä ja jokainen tekee tosiaan ne omat ja tietää parhaiten.

Jakakaa ihmeessä teidänkin mielipiteitä/ aateita :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti