sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Vuorohoitopäiväkoti

Ollaan tosiaan nyt siirytty vuorohoitopäiväkotiin koska todettu että helpompi niin kun tosiaan 3vuorotyö.


Päätöstä miettitiin kauan aikaan ja ehdotus tuli jo silloin kun aloitti hoidossa, mutta ei silloin vielä ja tavallaan myös jotenkin epäleväinen asiaa kohtaan mutta sitten kun asiaa miettinyt ja antanut olla jonkin aikaa niin tavallaan "tottui" tai niin että mietti että mitäs menetettävää tässä on..


 Olen erittäin tyytyväinen , todettu hyväksi ratkaisuksi meidän perheelle.


Onko teillä kokemusta, teidän paikkakunnilla tms.. ?

Tälläpäin siis yksi iso rakennus missä 2 erillistä päiväkotia jotka tekevät tosiaan tiivisti yhteistyötä  Esim. liikuntasali, ruokasali tms ovat yhteiskäytössä

Tarkoittaa siis että : (kopsattu suoraan kaupungin sivulta, )

 Päiväkoti on kaksikielinen vuorohoitopäiväkoti, joka palvelee niitä perheitä, joissa vanhemmat työnsä luonteesta johtuen tarvitsevat lapsilleen ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoa.


0 – 6-vuotiaille lapsille järjestetään tarpeen mukaisesti:
  • Iltahoitoa
  • Viikonloppuhoitoa
  • Vuorohoitoa
  • Vuorohoitoa tarvitsevien lasten esiopetusta (6 v.)

Päiväkodin toiminta perustuu tämän kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan. 
Toiminnassa painotamme Lapsen silmin -mallia; lapsen kuuntelua ja lapsen aitoa kohtaamista, joka toteutuu pedagogisesti hyvin suunnitellussa toiminnassa.
Toiminta toteutetaan pienryhmissä, pienryhmän kokoonpano vaihtelee lasten iän ja toiminnan mukaan. Myös iltapäivällä ja illalla toimitaan pienryhmissä. Lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin turvaamiseksi vuorohoidossa korostuu tiivis yhteistyö perheiden kanssa. Päiväkodissamme toteutuu kasvatuskumppanuus, jota tukee yksilöllinen omahoitajuus.

Ryhmät päivittäin pienryhmissä. Lapsen kuuntelu ja yksilöllinen huomioiminen ovat toiminnan pohjana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti