torstai 12. marraskuuta 2015

Miksi oi miksi niitä paineita luodaan?
Aatelin vaihteeksi kirjoittaa ihan tämmöisen vähän erinlaisen postauksen kun tuli tässä inspiraationa siitä kun tässä yks päivä juteltiin kaikkea maan ja taivaan välistä yhden tuttavan kanssa niin siitä sitten lähti tämä idea ja muutenkin aina ajankohtainen .Oletteko koskaan miettineet miksi luodaan niin paljon paineita ja turhaan?

Esim vanhemuutten liittyen.

Sinun pitäisi imettää tietyn aika, tuttija tuttipullosta vieroittaa lapsi tiettyyn ikään , kiinteät pitää aloittaa tiettyyn ikään, tms.

Mitä väliä silläkin on noudattaako niin tarkkaan niitäkin ? Pääasiahan on että lapsi on terve ja kasvaa niinkuin pitääkin. Esim neuvolakäyriäkin tujoitettaan liika , kaikki ollaan niin yksilöllisiä ja kasvettaan eri tahtiin tms, Joillakin painon nousu hitaampaa, imetys ei sujukaan niin pitkään kun ajatellut tms.


Töihin pitäisi suht.aikaisin palata mutta silti pitäisi samanaikasesti olla kotiäitinä niin kauan kuin mahdollista, koskaan mikään ei ole hyvin saatika kelpaa?!


Onhan näitä paineita muutenkin just esim lehtien tms takia.

Pitäisiä näyttää tietyltä , pukeutua tietyllä tavalla tms
Sinkku tai ei niin naimisiin pitäisi heti melkeen ja lapsia ennenkuin on 40v.


Miksi näitä paineita luodaan ja etenkin naisiin monesti kohdistuvat mutta ei myöskään unohdeta että miehillä on myös kovat paineet vaikkakin ei niin esillä koko asia aina ole.. !?
Sitten ihmetellään kun kaikki ovat masentuineita tms.

Eihän siinä ole mitään järkeä , kaikkien pitäisi saada olla juuri sellaisia kun ovat ja omaan tahtiin kehittyä ja tehdä mitä itsestä tuntuu parhaimmalta. Olisihan se nyt tylsää jos kaikki olisivat aivan samanlaisia.

1 kommentti:

  1. Hyvästä aiheesta kirjoitit! Mä olen kyllä heivannut ulkoa tulevat paineet aikapäiviä sitten romukoppaan ja teen asiat niinkuin koen parhaaksi. <3

    VastaaPoista