maanantai 24. elokuuta 2015

Viikonloppua & Pimeän pelkoa(ko)

                                         

             ViikonloppuTosiaan lauantaina Dimi meni paapansa luo yökylään, olivat käyneet Dimin tädin luona moikkamaassa serkkua , ulkoilleet paljon kun sääkin oli mitä mahtavin.

Me käytiin tosiaan siellä leffassa ja syömässä. Loppuilta meniki sitten hyvässä seurassa terassilla.

Sunnuntaina oli sitten ihan perus rento kotipäivä :)

                                      Lapsi pelkää pimeää ?


Rupesin eilen miettimään jospa tuo pikku mies on ruvennut pelkämään pimeetä..

Meni kyllä nätisti nukkumaan ja näin mutta pari tuntia myöhemmin heräsi ja kauhee huuto ei sitten millään rauhottunut. Valo oli päällä niin kaikki ok, heti kun sammutti niin huusi kuin palosireeni..

Eipä siinä auttanut muuta kun keskellä yötä keksiä jonkin moinen yövalo, onneksi meillä on semmonen punanen pöytälamppu vai miksi sitä sanoisi jonka laitoin sitten väliaikasesti huoneseen kun ei ole liian kirkas ja tuo punaisen värin huoneseen sen sijaan että olisi normaali kirkas.

Sainpahan sitten vihdoin nukkumaan.

Voihan se olla että kyseessä on vain yksittäistapaus, näki pahaa unta tms.. No aika näyttää ja hätä aina keinot keksii niin kuin sitä sanotaan ja ei sitä auta muuta kuin olla tukena niin kyllä se siitä ajan myötä ohi menee, kuuluu kummiskin kehitykseen ja kaikki me ollaan pelätty ja pelätään jtn elämämme aikana. :)


Pelätäänkö teillä pimeää tai jtn muuta?

Onko pelännyt ja mitä?

Koska alkanut / loppunut ?

Miten olette toimineet pelkotilanteissa?1 kommentti:

  1. Mulla on kolme lasta joista esikoinen on varsinkin kova pelkäämään pimeetä,vielä 7vuotiaanakin.. Meillä on ikeasta ostettu kuun mallinen lamppu yöllä päällä,ei oo liian kirkas..sen avulla poika nukkuu omassa sängyssä omassa huoneessa..

    VastaaPoista