maanantai 20. heinäkuuta 2015

"Olen onnekas kun ystäväs olla saan.."Pakko vaan hehkuttaa kuinka onnekas mä olenkaan kun mulla on niin ihania ystäviä, tässä ainakin pari viikkoa sitten saattiin kutsu yhtiin juhliin ja hyvä ystäväni ( Dimin kummi) ehdotti sitten heti että hän voi olla lapsenvahtina.

No lauantaina oli pippalot ja hän hoiti Dimiä ja kaikki meni hyvin ja vieläpä sanoi mulle että saan nukkua pitkään että hän hoitaa sitten vielä aamulla ja lenkiti koirankin.. (Oli siis meillä hoitamassa ja jäi yöksi ) :)

Eipä sitä parempaa ystävää saatika kummia pojalle vois toivokaan kun on maailman parhain <3


Kyse ei ollut mistään "teiniryypybileistä" vaan ihan asiallisita juhlista kun S:n isä tässä aikasemmin täytti niin käytiin kakkukahvella suvun kesken ja sitten heillä ylensä ollut tapana vuokrata eräs tila missä vietettään niitä pippaloita ( ystävien/ suvun kanssa ja näin niin ) .

Grillailtiin, musiikkia ja hyvää juomaa ja kun Sn isä on muusikkimiehiä niin soitti hänkin vähän kitaraa.

Aluksi oli lapsiakin paikkalla myös Dimi ja näin kun oli kaikkea ohjelmaa heille ja sitten klo.18-> oli aikuiset .

Monet varmaan ihmetelette no miksi ei mennyt mummolaan.. No koska munkin vanhemmat oli kutsuttu paikkalle ja isän puolelta äiti asuu kaukana ja ei siitä ole kauan aikaa kun siellä ollut ja isänisän luo menee tässä tulevana viikonloppuna, ja hyvä ystäväni ( Dimin kummi ) on aiemminkin ehdottanut että voi hoitaa kun vain pystyy ja itse sitten ehdotti jospa hän hoitaisi niin minäkin pääsen vähän ulos tuulettumaan :D 

Eikä nyt aina tarvii mummolaan laittaa kun on muita innokaita &  luotettavia hoitajiakin tarjolla jotka vapaaehotsesti tarjoutuvat hoitamaan ennekun kerkee itse mitään sanomaankaan :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti