keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uusimmat vauvatarvike hankinnat & avautumista

Tässä vähän kuvia uusimmista hankinnoista (:


                                                      Hoitopöydän alusta            Ihana pehmolelu jonka sisällä soittorasia ( kun hännästä vetää musiikki soi )Erinlaisia leluja, on puruleluja, vaunuun / pinnikseen kiinitettäviä, helistimiä, pehmoleluja yms.


Sukkia ja tumppuja


Sukkia ja tumppuja


Pipoja


Pipoja


Pipoja


  Pipoja 


PipojaTuttiketju


"Töppöset "

Pakko sitä on välillä avautuakin...

Koska joitankin nähtävästi kiinnostaa miettiä ja spekuloida asiaa että oliko tämä raskaus vahinko vai ihan suunniteltu niin tämä raskaus oli ihan suunniteltu, siinä pääsiäisen aikoihin ruvettiin suunitelemaan ja yritämään ja melkeenpi heti tärppäsi ja hyvin on pikku ihmeen jarrusukat pitäneet <3 ja vaikka olisi ollut vahinko niin olisi yhtä tervetullut ja rakastettu (:  Hattua nostan heillä jotka ovat uskaltaneet tulla kasvotusten kysymään asiaa sen sijaan että siellä selän takana kummastellaan ja hämästellään, kiitoksia ! (:

PS. Kuten jo tuolla facebooksivuilla mainitsin niin tänään tuli tosiaan vihdoinkin kirje Kelalta että on myönetty äityyspakkaus ja äityys sekä vanhempainpäivärahat että nyt sitten vaan odotellaan n. 2viikkoa että saapi hakea Postista äityyspakkauksen (: 

Kumman te olette ottaneet rahat vai pakkauksen ja miksi? (:

4 kommenttia:

 1. Me otettiin kans äitiyspakkauksen. Siel on niin kalliita tavaroita et niitä ei millään sais sillä 140e:lla mitä sais jos ei ottais pakkauksen.. me otetaan Mikan kaa rahat sit kun tulee toinen lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itekki miettiny että sit ku seuraava tulee niin sit ehkä vois ottaa tuon rahan :)

   Poista
 2. Me ollaan otettu jokaisen kolmen kohdalla pakkaus :) Tosin esikoinen syntyi 2002 ja seuraava sitten 2012, niin eihän siitä ollut enää mitään jäljellä. Mutta tälle uusimmallekkin 2013 syntyneelle halusin, kun halusin varsinkin sen sukupuu-laatikon. Ja on ne vaatteet kuitenkin aika ihania, ja tosissaan ei sillä 140€:lla saa kuin murto-osan tosta kaikesta mitä pakkaus sisältää.

  VastaaPoista
 3. Me otetaan kans pakkaus, maanantaina laitoin kelaan paperit ja nyt päätöstä odotellaan. Vitsit miten paljon ootte hankintoja tehnyt, meillä on vielä suurin osa tekemättä!

  VastaaPoista